záver jesene

12.11.2012 10:03

Posledný zápas jesennej časti sa zišla skoro celá .. aktívna .. zostava ANŽI aj ked v dezolatnom stave čo sa týka niekoľkých jedincov ... . Zápas začal ako sa očakavalo ofenzivne kedze super nemal nikoho na striedanie. Na prvý gol sme sa ale načakali veľmi dlho ale podarilo sa no super rychlo vyrovnal ked trafil perfektne spracovanu loptu z vhadzovania od brankara . Potom to bola uz len polovačka na superovu branu a vyčkavanie na gole ktoré upokoja priebeh . Relativne s prehladom sme vsietili este 4 a bolo po zápase no treba povedať že tažko hodnotit silu supera ktorý zaznamenal v sezone dobré výsledky no včera hral bez síl a bol odkázaný na branenie.

Jesen nas všetkých asi prijemne prekvapila hlavne výsledkami ale aj predvedenou hrou a bojovnými výkonmi za všetky zapasi najviac v minulom kole proti EASYS. Našliapnuté je na uspešnú druhú sezonu ANŽI v 3. lige.

Ferinko sa dostal na priemer 3 gole na zápas . Lubo na viac ako 3 strelené v jednom zápase . No len dva polčasi sme dopriali Ferinovy s nulou. Najzodpovednejší pristup a plnú dochadzku maju len Raťafák Plachta (marek), a Ferino .

Juraj je najproduktivnejši obranca .. v historii ANZI ... a potvrdil to aj v jesennej časti .

Fenomen Lubo uz ma aj svoju trhovu hodnotu ....

Jarino v kazdom zapase v ktorom nastupil dal gol a naviac vzdy dala ANZI... len alebo až..  5 golov . 

 

Do zimi nas čaká ... ešte WINTER CLASSIC 2.ročník v Trenčianskej Turnej s OLD BOYS - (Termin a dalšie podrobnosti budu zname čoskoro)

Počas zimnej prestavky mame moznost treningov v telocvicni uvidime ako to prehodnotime ale iste je že treba nieco robit aby ta jar mala este lepšiu uroven ....